Dakpannen Reiniging

Dakpannen Reiniging

Het dak van een woning beschermt u tegen alle weersomstandigheden. En zorgt voor een mooie uitstraling.

Daken hebben het met regelmaat zwaar te verduren, daarom is het van groot belang om tijdig onderhoud te plegen. Een onderhouden dak straal ook meerwaarde uit. Algen mossen en kostmossen ontsieren vele daken. Een dak is na verloop van tijd toe aan een grote schoonmaak. In de loop der tijd verzamelen zich tal van vervuilingen op het dak, waardoor het afvloeien van het regen water wordt verhinderd en uiteindelijk zal dit tot lekkages leiden.

Mos groei is de grootste vijand van het dak. Wortels van mossen zetten zich vast in de poriën van de dakpannen waardoor het kapot kan gaan. Door regen worden de wortels nat en zetten uit. De dakpannen zullen hierdoor sneller slijten en bij vorst zal er vorstschade ontstaan. Al die vervuiling houden een hoop vocht vast. Dat is weer niet goed voor de energie nota.

Het dak reinigen wordt ook wel “ontmossen” genoemd.

 

Dakpannen Reiniging

Het tijdig schoonmaken van de dakpannen zal veel kosten besparen voor de toekomst en uw woning heeft een mooie uitstraling.

Het product wat wij gebruiken voor uw dak is PH neutraal en milieu vriendelijk.

 

Toepassing

  • bestratingen
  • muren
  • dakpannen
  • rieten daken
  • kunstgras
  • houtwerk

 

Men kan Biomos gemakkelijk verwerken, door het bevuilde oppervlak middels gieter of nevelspuit nat te maken.

Enkel afwachten is voldoende. Juist deze snelle manier spreekt veel bedrijven aan omdat direct op arbeid wordt bespaard.

Uiteindelijk wil men dat het er tegen zo gering mogelijke kosten toch netjes en verzorgd uit ziet.