Voorkom Uitglijden

Uitglijden, niemand staat er eigenlijk bij stil, maar komt toch vaker voor dan men denkt.

Kijk maar eens in uw nabije omgeving en u zult zien dat het wel bekende gele bord met, “pas op glad” veelvuldig gebruikt wordt door bedrijven, winkels, hotels, restaurants, etc., maar ook in onze eigen vertrouwde badkamer schuilt gevaar.

Jaarlijks gebeuren er in Nederland circa 24.000 ongelukken als gevolg van uitglijden op gladde of natte vloeren (CBS en letsel informatiesysteem). In het kader van steeds nadrukkelijker wordende aansprakelijkheden kan een valpartij voor een ondernemer verstrekkende gevolgen hebben. Steeds meer bedrijven maken zich zorgen om schade claims die voortvloeien uit ongelukken door gladde vloeren op hun terrein.

 

VoorkomUitglijden.nl heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van vloeren met een groot slipgevaar.

Voorkom Uitglijden staat voor

  • Geheel vrijblijvend en kosteloos inspectie, opname advies en beoordeling ter plaatse
  • Geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte
  • Wij komen ALTIJD en geheel kosteloos, een vrijblijvend proefstuk plaatsen

“Feel to Believe”

 

Toepassingen

  • Badkamer: Badkamer vloeren, baden, douchecabines en toiletten zijn plaatsen waar nattigheid en een tegelvloer vaak voor gladde situaties zorgen.
  • Zwembad: Een gladde vloer bij het zwembad: Iedereen kent het maar toch komt men het nog steeds veel tegen.
  • Keuken: AntiSlip is goed toepasbaar in zowel bedrijfskeukens als keukens bij particulieren thuis.
  • Bedrijven / Bedrijfshallen: Een gladde vloer kan men binnen een bedrijf op veel plaatsen tegenkomen, denk hierbij aan de entree en de toiletten.
  • Supermarkten / Winkelcentra: Regenachtig weer in combinatie met winkelend publiek lijdt geregeld tot valpartijen in supermarkten en winkelcentra.

Onder andere door de geringe droogtijd en gemakkelijke manier van reinigen is onze AntiSlip toepassing uitstekend geschikt voor toepassing in supermarkten en winkelcentra.

Naast deze toepassingen zijn er tal van andere toepassingen waar Voorkom Uitglijden uitkomst kan bieden. Kortom overal waar een natte gladde vloer gevaarlijk kan zijn.

 

VoorkomUitglijden.nl is onderdeel van dacacleaningservice.nl