gevelreiniging pijnacker

gevelreiniging pijnacker

U bent trots op uw eigen huis en heeft waarschijnlijk veel tijd en geld gespendeerd aan de inrichting ervan. Maar niet alleen de binnenkant van uw huis vergt aandacht, de buitenkant namelijk ook.

Ook uw bedrijfspand verdient de nodige aandacht het is ten slotte uw visite kaartje naar u klant toe.

De buitenkant van uw huis is bepalend voor de eerste indruk en de uitstraling van uw woning. Maar het gaat niet alleen om de uitstraling natuurlijk, want als u de woning goed onderhoud, gaat deze ook langer mee.

Vervuiling gevel

Vervuiling van gevels ontstaat door weersinvloeden, denk maar aan regen, sneeuw en wind, maar bijvoorbeeld ook luchtvervuiling, smog, mossen en algen kunnen vervuiling van uw gevel veroorzaken. Met name de uitstoot aan uitlaatgassen in het verkeer zijn een grote boosdoener van luchtvervuiling en geeft uw gevel een grauwe “look”.

Soorten gevelreiniging

Er zijn verschillende manieren om uw gevel te reinigen. Welke methode het beste bij uw woning past is afhankelijk van de soort gevel en de mate van vervuiling.

Bij de meeste woningen zijn de gevels van steen, terwijl de gevels van bedrijfspanden vaak beplaat zijn.

Methoden van gevelreiniging:

  • Gevelreiniging met hogedruk

Reiniging met hogedruk

is een relatief eenvoudige oplossing voor een lichte gevelvervuiling, bijvoorbeeld vervuiling door mossen en algen of als u van plan bent de gevel te gaan schilderen.

Allereerst wordt er water verwarmd dat vervolgens met hogedruk (ca. 200 bar, maximaal 300 bar afhankelijk van de soort gevel) tegen uw gevel wordt gespoten waardoor de vervuiling losweekt en wordt weggespoeld. Heeft u een stenen gevel en u wilt een hogedruk gevelreiniging, dan is reiniging met een vlakke straal het beste (met name voor uw voegen!)

Methode gevelreiniging     |     Richtprijs incl. btw

Hogedruk Gevelreiniging    |     €4,- á €8,- per m2

Gratis offerte aanvragen

%d bloggers liken dit: